joi, 5 septembrie 2019

Azi, este la modă să fim sănătoși !!


Clubul de sănătate coral



           Coral club reprezintă clubul oamenilor sănătoşi din România. Este o şcoală a vieții, a modului corect şi sănătos de viață. Aici oameni vin şi cunosc principiile de bază de funcționare a corpului omenesc, sunt principii elementare pe care trebuie să le ştie fiecare, fiind că cel mai bun doctor pentru corpul nostru suntem noi înșine. Doctorul trateaza bolile, cauza cărora fiind lipsa cunoştinţelor şi responsabilităţi noastre faţă de organismul nostru. Clubul nu reprezintă clinică şi nici spital, el reprezintă oameni care ştiu să-şi folosească corpul ca cel mai perfect automobil, care străbate traseul vieţii îndelungate în siguranță fără reparaţii .

 Clubul promovează un sistem logic de menținere şi restabilirie a sănătății, fiind adoptat ca STIL DE VIȚĂ SĂNĂTOS .

 1. HIDRATARE omul cronic suferă de deshidratare şi acidifiere.

 2. DEPARAZITARE
 3. DETOXIFIERE / PURIFICARE
 4. NUTRITIE  - prin nanotehnologie .
 5. PROTECTIE 

    Ordinea etapelor este logică <<  Nici cea mai bună gospodină, având cel mai bun detergent la îndemână, nu va putea spăla vasele fără apă  >> dar oare organismul nostru nu reprezintă un vas ?  din acest motiv este logic să ne hidratăm mai întâi de toate .

    Dece oare deparazitarea este a-2-a etapă ? Statistic 95% din populație suferă de paraziți (limbrici , geardie, fungi, bacterii, viruși, etc. ) Atunci când dorim să ne alimentăm sănătos și calitativ s-au să facem un tratament cu vitamine trebuie să scăpăm de << CHIRIAȘI >> din organismul nostru, pentru a nu-i hrăni și a le creea condiții de dezvoltare . 
 

      HIDRATARE APA : Ideea de sănătate în zilele noastre din păcate este înțeleasă și concepută de oameni în mod greșit. Stereotipul de SĂNĂTATE este legat direct de cabinetul medical sau de coada care stă la ușa farmaciei, pe când adevărata sănătate are o altă concepție  Ea pornește de la cunoașterea și înțelegerea cum este creat și cum functionează organismul uman .
      Niciodată nu poți spune în mod sigur că EȘTI CEEA CE  MĂNÂNCI ci cu certitudine EȘTI CEEA CE BEI . De la acest adevăr trebuie să începem să conștientizăm că corpul nostru este alcătuit în proporție de 70% APA, care este  HRANĂ PENTRU SÂNGE , iar sângele transportor de oxigen, nutrienți și informație la fiecare celula . Niciodată nu putem obține o sănătate adevărat dacă  vom încerca să schimbăm și să perfecționăm acele 30% rămase pentru celelalte componente ale corpului .
      Acțiunea se face prin a modifica și a îmbunătății PARTEA MAJORITARĂ CORPULUI adică APA din organism .

V-ați întrebat vreodată oare cât de important este sângele în organismul nostru ? , a-ți conștientizat oare că de calitatea lui va depinde cât de bine VA RESPIRA  , cât de bine VA BEA cât de bine VA MÂNCA  și cât de bine se va purifica CELULA NOASTRĂ, fiindcă  sângele și doar sângele este responsabilul de a transporta tot ce este nutritiv pentru celulă și de a elimina deșeurile de la CELULĂ AFARĂ. Asta înseamnă că de calitatea sângelui va depinde cât de bine asimilăm dejunul, prânzul și cina noastră sau cât de eficient va fi tratamentul pe care îl facem .



 Dar știați că sângele este  90% APĂ ? prin urmare calitatea sângelui va depinde de calitatea APEI PE CARE  NOI O  BEM ZI DE ZI . Dacă APA este de calitate proastă (ACIDĂ SAU SLAB ACIDĂ , SĂRACĂ ÎN ELECTRONI , DURĂ ȘI NESTRUCTURATĂ ) sângele este vâscos , astfel el transportă un procent foarte mic de oxigen și nutriție , astfel celula noastră respiră insuficient, insuficiență de oxigen la creier creează OBOSEALĂ CRONICĂ , STRES ȘI BOLI PSIHICE , se alimentează insuficient , tot atât de rău se va realiza purificarea celulei , prin urmare celula se îmbolnăvește, dă naștere la celule fiice la fel bolnave , câteva generații și astfel apar bolile , care reprezintă procese și nu evenimente . 


                            SÂNGE VÂSCOS               SÂNGE FLUID 






Dar dacă  APA este de calitate (cum spunea Henry Coanda  alcalină , îmbogățită cu electroni , moale și structurată ), respectiv sângele va fii fluid va transporta din potentialul peste 60% oxigen și  nutriție , astfel celula la timp va respira , va mânca și va elimina deseurile prin urmare, ea va da naștere la CELULE SĂNĂTOASE care vor genera țesut sănătos apoi organe sănătoase .





Cel mai scurt drum spre SĂNĂTATE și TINEREȚE rămâne a fi apa calitativă pe care o ofera clubul Coral(Coral Mine) un mineral care reprezintă o specie din coral numit Sango , care a format adevarate insule în jurul Japoniei și una din ele fiind Okniawa , acolo unde datorită acestui coral durata medie de viață  este 90 - 95 ani , care nu cunosc bolile oncologice . Compoziția chimică a Coralului Sango este similară a scheletului uman . (coral mine  ).


Microhydrina : cel mai puternic ANTIOXIDANT recunoscut la ora actuală . 
Rodul muncii lui Henry Coanda și Patric Flanagan dublu laureat al premiului Nobel .   

DEPARAZITARE = PARAZIȚII :  Organizația Mondială a Sănătății (OMS ) fiecare al 4-lea deces este datorită invaziei de paraziți în organism . Deseori paraziții se maschează sub diferite simptome de boli cum ar fi : angor pectoral , epilepsie si altele. Prin urmare omul întreprinde tratment pentru inima, epilepsie , articulații , dar cauza fiind cu totul și cu totul alta . Statistic 95% din polulația  globului suferă de paraziți , 85% din femei cel putin odata au fost afectate de candidoză . Mediu devine tot mai agresant ceea ce duce la scaderea imunității organismului , dar aceasta fiind bariera de patrundere si dezvoltare a paraziților.



În concluzie OMS. recomadă că deparazitarea să se facă de 2 chiar și de 4 ori pe AN  , mai ales cei care au animale în casa .  Deparazitarea profilactică să dureze 1 lună , iar deparazitarea intrușilor depistați de la 30- 90 zile , fiind că paraziții maturi sunt distruși timp de 15-30 de zile , iar ouăle rezistând mai mult , de aceea deseori prin deparazitare clasică (cu Kirantel , Vermox ) perioada nu poate depasi 15 zile fiind ca acestea sunt substante foarte active , ceea ce ar dauna enorm organismului dacă sunt luate mai mult de 2 săptămâni. 

DETOXIFIERE = PURIFICARE :  Organismul omului este astfel creat încat el este pasibil să acumuleze toxine sub forma de :
 mucilagii , ape straine , incluziuni solide , deseuri fie solubile fie mai putin solubile .
 Toate acestea cu o simpla tintură nu se scoate , este vorba de o PLACA COLONICĂ ce stă lipită pe partea internă a intestinului gros . Un om obișnuit dupa 30- 45 ani  poartă în organismul său de la 2-23 kg toxine . Intestinele bâcsite își măresc volumul ridicând diafragma , incomodând lucrul inimi și al plămânilor , dar dacă și sângele arată ca un ulei - vâscos ! mai incomodează și lucrul rinichilor , ovarelor la femei și prostata la bărbați . Placa colonică reprezentând resturi de produse alimentare bine lipite și care reprezintă sursa permanentă de reintoxicare, schimbând mirosul corpului , calitatea pieli, colon iritat, tranzitul intestinal .

  Toxine din colon acumulat de ani de zile ;

Ayurveda , cea mai veche MEDICINĂ SPUNEA :
"" Orice tratament , chiar si masajul si acupunctura , trebuie începute cu curătarea organismului . În caz contrar vom comasa toxinele în adâncurile celulei . Se va manifesta un efect temporar , dar mai devreme sau mai târziu boala va reveni într-o formă multiplă "" .

 Curățenia organismului este cheia către sănătate.

  NUTRIȚIA :  După ce organismul a fost hidratat , deparazitat , purificat acum este logic să facem o nutriție . Dacă vorbim despre nutriție putem vorbim și despre tratament , fiind că procesul biologic tratamentul este o nutriție .
 Pe piața mondială sunt peste 3000 de companii și farmacii care  promovează adausuri biologic active . Produsele din Clubul nostru de sănătate se deosebesc prin faptul că majoritatea lor sunt facute cu implicarea Nanotehnologiei , tehnologie revolutionara în domeniul nutriției .  Patentată și decernată cu premiul Nobel in anul 1996 .  http://nobelprize.org/nobel_prizes/chemistry/laureates/1996/smalley.html 
Nanotehnologie


  Prin nanotehnologie produsele sunt exclusiv pentru Coral club , ea oferă o asimilare a oricarui produs in organism de 3-4 ori mai mult .

  PROTECȚIA organismului se face în primul rând contra deshidratării, contra radicalilor liberi, contra acumulari de toxine . Asta înseamnă să consumăm " APA VIE " și periodic detoxifierea organismului .

În spatele acestei Filozofi al Sănătății stau 5 laureați al Premiului Nobel , la care se mai adaugă și savantul roman Henry Coandă .



În concluzie:

Adoptând această filozofie ca STIL DE VIAȚĂ  presupune : Să consumăm apa calitativă (recomandare Coral - Mine , Microhydrina, H500 si Hydracel ) , apă care hidratează organismul la nivel celular, il alcalinizează în continu și-l protejează contra radicalilor liberi astfel generand un flux continuu de protejare, prevenind pierderea procentului de apă din organism , cu alte cuvinte îmbătrânirea prematură. Recomandat programul de deparazitare de 2-3 ori pe an și purificarea cu Colo- Vada sau alte produse pentru detoxifiere . 
  Făcând aceste lucruri elementare putem uita pentru totdeauna de cabinetul medical și de coada care stă la ușa farmaciei , astfel  rămâne doar să ne bucurăm de sănătatea și viața noastră.

  Peste  80% din boli omul le bea  , doar consumând apă calitativă " apa vie " ne putem lua rămas bun de a 80% din boli .

   TIMPUL TRECE !!   

TESTEAZĂ-  RECOMANDĂ- CÂȘTIGĂ  

http://www.clubuldesanatate.com/p/timpul-vietiinoastre.html

Niciun comentariu: